Jippe Selen tweevoudig nkampioen 2022

Jippe Selen uit Reuver is twee keer kampioen in één seizoen geworden bij de motorcross. Hij werd Nederlands kampioen MON bij MX2 jeugd 125cc en Nederlands kampioen 125cc Cup.

Het was een fantastisch seizoen waar in 13 wedstrijden werd gereden voor het Nederlands kampioenschap 125cc cup. Dit seizoen in de 125cc cup kende een moeizame start, waar geen leeftijd aan gebonden zit, hetgeen voor Jippe Selen (16 jaar) de reden was om hier ervaring op te doen. Langzaam maar zeker begonnen er goede resultaten en dus de bijbehorende punten te komen. Op 9 oktober j.l. behaalde hij het kampioenschap en op 22 oktober j.l. werd hij Nederlands kampioen MX2 jeugd 125cc

.

 

 

Loek Beurskens Nederlands Kampioen 2019

Loek is op 27 oktober 2019 in Meijel MON Nederlands Kampioen Open Junioren in 2019

 

Gyan Doensen  Nordrhein MX-Cup kampioen 2017 jeugd 65cc

Vanaf 2011 hadden wij binnen onze gelederen geen kampioen meer. Wij dachten in 2017 weer 1 kampioen te hebben, maar tot onze grote verbazing en vreugde hebben wij zelfs 2 kampioenen. Wij feliciteren Gyan met zijn behaalde Duitse kampioenschap in de Nordrhein MX-Cup en hopen dat er nog vele mogen volgen. Hieronder een kleine foto impressie klassen.

.

Jippe Selen jeugd 65cc hoge wielen kampioen 2017

Op zaterdag 29 oktober 2017 is ons jeugdlid Jippe Selen Nederlands Kampioen 2017 bij de jeugd 65cc grote wielen van MON geworden. Het is al heel lang geleden, zoals je hieronder kunt zien, dat wij een Nederlands Kampioen binnen onze gelederen hadden. Wij feliciteren Jippe met zijn behaalde kampioenschap en hopen dat er nog vele mogen volgen. Hieronder een kleine foto impressie van afgelopen 29 oktober. Tijdens de kampioenhuldiging van MON in Boekel op 10 december 2017 zal hij officieel worden gehuldigd, evenals alle anderen Nederlandse Kampioen in de overige klassen.

.

Tom de Vlieger MX2 kampioen 2010

Op zondag 31 oktober 2010 is ons lid Tom de Vlieger Nederlands Kampioen MX 2 Nationalen van MON geworden. Het is al heel lang geleden, dat wij een Nederlands Kampioen binnen onze gelederen hadden. Wij feliciteren Tom met zijn behaalde kampioenschap en hopen dat er nog vele mogen volgen. Hieronder een kleine foto impressie van afgelopen 31 oktober. Tijdens de kampioenhuldiging van MON in Boekel op 19 december 2010 zal hij officieel worden gehuldigd, evenals alle anderen Nederlandse Kampioen in de overige klassen. Wij zullen hem in december tijdens de besloten jaarlijkse feestavond huldigen.

 

.

 


Kampioenshuldiging M.O. Nederland 2006

Een kleine foto impressie van de kampioenshuldiging in Boekel van M.O.Nederland. Er waren diversen leden van ons aanwezig om de kampioenen van Nederland te feliciteren en om zelf in de schijnwerpers te worden geplaatst.

.

Gezinsuitbreiding voorzitter MCC Beesel

Tussen alle voorbereidingen door voor onze wedstrijd op 23 september 2006 is het er bij ingeschoten aandacht te besteden aan de gezinsuitbreiding bij onze voorzitter Elmar Dohms.

Op 29 augustus 2006

is geboren

SAM

zusje van Hidde,

dochter van Birgitt Derks en Elmar Dohms.

Birgitt, Elmar en Hidde nog van harte gefeliciteerd met de geboorte van Sam.

Leden en bestuur MCC Beesel

 


JORDY LOMMEN GESELECTEERD VOOR HET WK 85CC IN FINLAND

De overstap van de MON naar de KNMV heeft Jordy Lommen geen windeieren gelegd. Hij rijdt zich zeer goed in de kijker. Op het moment staat hij op een 4e plaats voor het Nederlands Kampieonschap. Door zijn goede resultaten is Jordy dan ook geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen op het WK 85cc in Finland op 12 en 13 augustus 2006. Wij wensen Jordy dan ook veel succes toe namens MCC Beesel.

 

De reactie van Jordy "Er is mij gevraagd door Leon Giesbers om mee te doen aan het WK 85cc Grote Wielen te Vantaa in Finland. Ik ben geselecteerd om mijn prestaties in het NK en ONK. Heb over dit aanbod niet hoeven na te denken en heb meteen ja gezegd. Dit is een unieke kans die ik misschien maar een keer mee maak en die moet ik pakken. Dit evenement vindt plaats op 12 en 13 augustus 2006. Ik ga mij er helemaal op voorbereiden om daar een goede prestatie neer te zetten".


+

Vol ongeloof, maar vooral vol onbegrip, vernamen wij van het plotselinge overlijden van onze sportvriend, (oud)voorzitter, ere lid en ere voorzitter

Jan van Herten

Jan was meer dan 25 jaar voorzitter van onze motorcrossclub en stond bijna 40 jaar altijd voor iedereen die van motorcrosssport houdt, klaar. Mede dank zij Jan zijn inzet is MCC Beesel nog steeds een gezonde, bloeiende Vereniging.

Wij zullen hem missen.

MCC Beesel wenst Marjo en Patrick heel veel sterkte in deze dagen.

Wij zullen er voor jullie zijn!

 

Bestuur en leden MCC Beesel            20 maart 2004


Luchtfoto

Tijdens het motorcrossweekend op 13 en 14 mei 2000 in Beesel is er een luchtfoto gemaakt van ons circuit. 

zaterdag 05 november 2022 .